Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη θλίψη για τον 18χρονο που πέθανε στο τροχαίο με οδηγό τον πατέρα του – Το ΙΧ καρφώθηκε σε τοίχο

Την τελευταία του πνοή άφησε 18χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Σουρωτής στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 47χρονος πατέρας του που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Το φριχτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (30.07.2024) γύρω στις 9 το πρωί στην περιοχή, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Σουρωτή στη Θεσσαλονίκη. Ο 47χρονος οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και ο 18χρονος γιος του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε τοίχο.

Από την πρόσκρουση πατέρας και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά και χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους από το αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

troxaio thessaloniki

Ο 47χρονος οδηγός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο αδελφός του 47χρονου σοκαρισμένος, μιλάει στο newsit.gr: «Δεν γνωρίζουμε πώς έγινε. Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση. Τώρα θα μάθουμε πως είναι ο αδελφός μου. Κάποιοι μας είπαν ότι ο αδελφός μου πρέπει να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, κάποιος του έκοψε τον δρόμο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όπως έπρεπε. Μπορεί και να έπαθε κάτι την ώρα που οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού: «Έχουμε ενδείξεις ότι υπήρχαν χημικά στα Τέμπη, πάμε σε μία δίκη χωρίς ενόχους, τι να περιμένουμε;»
«Έχουμε χημικά εγκαύματα ακόμα και στους διασώστες, ιατροδικαστές που αναφέρουν εγκαύματα από έλαιο σιλικόνης - Τα δείγματα μετά τις εκταφές θα σταλούν στο εξωτερικό» δηλώνει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού
20
Πόρτα ασθενοφόρου άνοιξε ξαφνικά και μία ασθενής σε φορείο έπεσε στον δρόμο στην Αλεξανδρούπολη
Σε ένα φανάρι, ενώ το ασθενοφόρο ήταν σταματημένο μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε, το φορείο στο οποίο ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα, βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο να ανατραπεί
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 11