Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Αντόνιο Μπαντέρας: Με «δόλωμα» την ταινία του κλέβουν iban και ΑΦΜ υποψήφιων κομπάρσων

Το δαιμόνιο του Έλληνα απατεώνα, σύνορα δεν γνωρίζει. Τρανή απόδειξη η απάτη που στήθηκε με «δόλωμα» την νέα ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στη Θεσσαλονίκη.

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να «γδύσουν» ανυποψίαστους πολίτες που ήθελαν να συμμετάσχουν ως κομπάρσοι για να βγάλουν ένα μεροκάματο!

Μάλιστα, μετά τα κρούσματα, η παραγωγή της ταινίας «The Enforcer» εφιστά την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους!

Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς (κομπάρσους δηλαδή), έγινε γνωστό πως αριθμός των extras που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο και δη από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com.

Τα παράνομα αυτά μηνύματα ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων όπως ΑΦΜ, αριθμού πιστωτικής κάρτας κ.ά και είναι κακόβουλα (spam). Χαρακτηριστικά, το sms που λαμβάνουν τα θύματα αναφέρει στα αγγλικά: “Στείλτε μου εδώ (σ.σ. στο email της παραγωγής), το iban και το όνομα της τράπεζας, μια φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, τον ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ. Αν δεν τα έχετε, ενημερώστε με“.

Δείτε το sms

spamsms banderas

Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mails του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας