Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακό μνημόσυνο με ένα ζευγάρι να καταλήγει στο αυτόφωρο

Το ανδρόγυνο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία ενός άλλου ζευγαριού για βία και απειλές

Επεισοδιακά κύλησε ένα μνημόσυνο που τελέστηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη με ένα αντρόγυνο, 55 και 54 ετών, να καταλήγει στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ανδρόγυνο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία ενός άλλου ζευγαριού, που συνδέεται με συγγένεια πρώτου βαθμού με τους συλληφθέντες, για βία και απειλές που εκτόξευσαν οι κατηγορούμενοι σε βάρος τους, στο μνημόσυνο.

Το επεισόδιο έγινε την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί για να τιμήσουν τη μνήμη ενός δικού τους προσώπου και πυροδοτήθηκε από προσωπικές τους διαφορές. 

Το αντρόγυνο που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινή δίωξη για -κατά περίπτωση- ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις επόμενες ημέρες και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη δημοσιογράφο Αντιγόνη Πανέλλη: «Θα μας λείψει η μεγάλη σου καρδιά, που ράγισε αναπάντεχα»
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίας Σκέπης Παπάγου ενώ η κηδείας της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κορωνησία Άρτας
Αντιγόνη Πανέλλη
Η ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αθηνών για τον δικηγόρο που οπλοφορούσε σε δίκη – «Αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό»
«Αναντίστοιχες οι ανησυχίες για τις συνθήκες ασφαλείας στην Ευελπίδων με τη λανθασμένη αντιμετώπιση του μεμονωμένου αυτού περιστατικού» σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστόφορο Λινό
πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: «Η Κωνσταντοπούλου εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία» δηλώνει η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η Σταυρούλα Καρύδη, μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση τριών ετών από το πολύνεκρο δυστύχημα, λέει ότι η οικογένειά της δεν δέχθηκε στήριξη και αφήνει αιχμές για πολιτική αξιοποίηση της τραγωδίας
Κωνσταντοπούλου και Ρούτσι
Αυτό είναι το φαινόμενο που προκάλεσε τις συνεχείς βροχές στη Νότια Ευρώπη - 18 κακοκαιρίες μέσα σε 4 μήνες στην Ελλάδα
Ο ασυνήθιστα εκτοπισμένος νότιας και ζωνικός αεροχείμαρρος λειτούργησε σαν «οδηγός» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών από τον Ατλαντικό προς τη Νότια και Δυτική Ευρώπη, λέει το meteo.gr
καιρός