Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε πρώην διοικητής νοσοκομείου για τη σεξουαλική κακοποίηση εργαζόμενης

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως υπήρξε θύμα σκευωρίας

Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή -καθώς κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση εργαζόμενης του νοσηλευτικού ιδρύματος-, καταδικάστηκε πρώην διοικητής νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από την εργαζόμενη για σεξουαλική κακοποίηση – αφορούσε προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων που της απηύθυνε ο κατηγορούμενος διοικητής νοσοκομείου, κατά το έτος 2021.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν πολυήμερης ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο διοικητή για επί μέρους περιπτώσεις που καταγγέλθηκαν και περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο. Με την ίδια απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την πράξη της απειλής.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως υπήρξε θύμα σκευωρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφανίστηκε 16χρονη από τον Κορυδαλλό – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια- Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση
Τραγωδία στη βιομηχανία «Βιολάντα»: Που στρέφονται οι έρευνες για την φονική έκρηξη – «Σώθηκαν όσοι ήταν κοντά στην έξοδο»
Tο πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται, ειναι πιθανότατα να υπήρξε διαρροή προπανίου, που είναι ισχυρό εκρηκτικό, άχρωμο, άγευστο και άοσμο - Αύριο Τρίτη θα καταθέσουν οι διασωθέντες για το τι έγινε πριν την έκρηξη
Τρίκαλα
30