Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξέρουν τους δράστες των πυροβολισμών – Τα όπλα βγήκαν για οπαδικές διαφορές

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν μέρα – μεσημέρι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης από τους οποίους από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ήταν για οπαδικές διαφορές!

Σύμφωνα με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης που εξιχνίασε την υπόθεση, δυο νεαροί έχουν ήδη ταυτοποιηθεί ως δράστες του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς.

Όλα έγιναν αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Έπεσαν πυροβολισμοί και θύματα και θύτες εξαφανίστηκαν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο θύματα της επίθεσης, λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε ιδιωτική κλινική, όπου είχαν απευθυνθεί για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Καθώς κρίθηκε από τους γιατρούς ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που εξέτασαν μαρτυρίες περιοίκων αλλά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί (επί της οδού Κ. Καραμανλή) περισυνελέγησαν κάλυκες, από τους οποίους ένας ήταν «σφηνωμένος» στην πρόσοψη καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος που αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι τα θύματα έφεραν διακριτικά ομάδας, γεγονός που έστρεψε τις έρευνες στην εκδοχή των οπαδικών διαφορών.

 Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στα όρια του αυτοφώρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
34
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 10
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
46