Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου σε δομή του Λαγκαδά για απόπειρα βιασμού ανηλίκου

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 22χρονος Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού σε ανήλικο σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Λαγκαδά, Θεσσαλονίκης. 

Για την υπόθεση, είχε προηγηθεί καταγγελία του 12χρονου, αφγανικής επίσης υπηκοότητας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, ο συλληφθείς το απόγευμα της Τετάρτης τον προσκάλεσε στο δωμάτιό του. Εκεί, αφού τον κλείδωσε μέσα, επιχείρησε να τον βιάσει με την απειλή μαχαιριού. 

Ο 12χρονος αφού κατάφερε να διαφύγει από το σημείο ενημέρωσε τη θεία του και το προσωπικό της δομής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μόλις ο φερόμενος δράστης ενημερώθηκε για την καταγγελία απείλησε τόσον τον ανήλικο όσο και τη θεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Ο αυτισμός είναι μη αναστρέψιμη δια βίου διαταραχή και μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από 14 μηνών - Οι γονείς δικαιούνται θεραπείες ειδικής αγωγής οι οποίες συνταγογραφούνται ετησίως
Παιδί
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - «Ο οδηγός έκανε πως βάζει αλάρμ και την εγκατέλειψε»
«Στην περιοχή υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Πολλοί είναι αυτοί που δεν σταματούν στην διάβαση και τρέχουν ανεξέλεγκτα ειδικά τις βραδινές ώρες ο δρόμος γίνεται πίστα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής
Αυτοκίνητο