Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θηλυκή συμμορία έκλεβε πορτοφόλια από ηλικιωμένους – Πάνω από 10.000 ευρώ η λεία τους

«Χτυπούσαν» σε λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ

Στην εξάρθρωση συμμορίας που αποτελούνταν από γυναίκες, οι οποίες έκλεβαν πορτοφόλια από ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. 

Πρόκειται για πέντε γυναίκες από τη Βουλγαρία από 26 έως 47 ετών, οι οποίες δρούσαν από κοινού, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στόχος των γυναικών ήταν ηλικιωμένοι που κινούνταν σε λαϊκές αγορές και σε σούπερ μάρκετ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις «χτυπούσαν» ακόμα και μέσα σε λεωφορεία.  

Η δράση τους ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2024 και μέχρι τις αρχές του 2025 είχαν πραγματοποιήσει συνολικά 11 κλοπές, με τη λεία να ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην κατοχή του Υπουργείου Πολιτισμού οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 στην Καισαριανή και το σύνολο των 262 ντοκουμέντων του Βέλγου συλλέκτη
«Οι φωτογραφίες -τεκμήρια του ήθους και του πατριωτισμού των εκτελεσμένων Ελλήνων στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά του 1944- είναι πλέον κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου», ανακοίνωσε η Λίνα Μενδώνη
Δημοπρασία στο eBay με σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή