Ελλάδα

Θρακομακεδόνες: Στόχος των εκτελεστών ο 44χρονος τραυματίας – Οι Αλβανοί δράστες και η δολοφονία στον Βύρωνα τον Μάιο

Οι αρχές εξετάζουν αν η δολοφονία στους Θρακομακεδόνες σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα τον Μάιο 2024

Νέες πληροφορίες για τη στυγερή δολοφονία που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (16.12.2024) στους Θρακομακεδόνες με αποτέλεσμα ένας 47χρονος να πέσει νεκρός και ένας ακόμη να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Αν και από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία στους Θρακομακεδόνες, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο παρελθόν του 47χρονου, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει τώρα ο ρόλος του 44χρονου τραυματία.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, οι αρχές εκτιμούσαν πως στόχος της μαφιόζικης επίθεσης ήταν αρχικά ο 47χρονος αλλά βάσει των τελευταίων εκτιμήσεων ο στόχος μάλλον ήταν ο 44χρονος που χαροπαλεύει ακόμα στο νοσοκομείο.

Ο τραυματίας είχε έρθει στην Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί στην χώρα μας. Το 2011 είχε κάνει μία μεγάλη ληστεία στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας με λεία 405.000 ευρώ ενώ μάλιστα είχε κρατήσει ακόμα και δικηγόρους ομήρους.

Τότε είχε κατηγορηθεί και για άλλες ληστείες και είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη με αποτέλεσμα να μείνει στη φυλακή για κάποια χρόνια, να αποφυλακιστεί και μετά να απελαθεί.

Ο 44χρονος στη συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα, πήγε στην Αλβανία για μερικά χρόνια και στη συνέχεια έμεινε στο Ντουμπάι. Στις 9 Δεκεμβρίου επέστρεψε στους Θρακομακεδόνες με ψεύτικα στοιχεία και λίγες μέρες αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στους Θρακομακεδόνες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία θεωρεί πως οι δράστες της επίθεσης είναι άτομα από την Αλβανία, ενώ συνδυάζουν την επίθεση με τη δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα τον Μάιο 2024.

Τότε, ο 32χρονος είχε έρθει και εκείνος από το Ντουμπάι για να δει την οικογένειά του και του είχαν στήσει καρτέρι με σκοπό να τον δολοφονήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 6
«Ποιός πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος ψυκτικός, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε νεκρός από την αδερφή της γυναίκας του, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που ανέφερε: «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα»
Ο Σπύρος Σέββος 2