Ελλάδα

Θρίλερ στην Τήνο: Καταμαράν με τουρίστες προσάραξε στα βράχια λόγω ομίχλης!

Σε βραχώδη περιοχή της Τήνου προσάραξε ένα καταμαράν γεμάτο με τουρίστες, εξαιτίας της ομίχλης χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός καταμαράν, όταν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στο λιμάνι της Τήνου παρασύρθηκε στα βράχια του νησιού!

Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ένας Έλληνας επιβάτης που παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο επιβάτης δήλωσε στην εκπομπή πως πλησίασαν καϊκια και βοηθούν τους επιβάτες να βγουν με ασφάλεια από το καταμαράν, ενώ τόνισε πως δεν επικράτησε καθόλου πανικός, με τους Έλληνες να προσπαθούν να καθησυχάσουν τους ξένους τουρίστες.

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν κάποιος τραυματισμός από την συγκεκριμένη περιπέτεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus για τη φωτιά στην Βοιωτία - Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών που επλήγησαν
Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ για την άμεση χαρτογράφηση περιοχών του Δήμου Θηβαίων και Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας που επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές
Φωτιά στην Βοιωτία: Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus  – Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών