Ελλάδα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα έκανε στο NewsIt ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, μακριά από ακραίες προβλέψεις.

Μιλώντας στο NewsIt ο Τάσος Αρνιακός δήλωσε πως η παράλογη αυτή ζέστη για την εποχή θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει από τις 20 Απριλίου και μετά θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή του καιρού με ανοιξιάτικες βροχές και νεφώσεις.

Σημειώνει ωστόσο πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και εξάρσεις του καιρού και τα φαινόμενα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι φυσιολογικά για την εποχή.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ανοίξει με θερμοκρασίες γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου, ήλιοφανεια, ενισχυμένα μποφόρ στα πελάγη καθώς και ανοιξιάτικες συννεφιές και μπόρες . Αν και, όπως τονίζει ο κ.Αρνιακός, είναι νωρίς για να έχουμε μια καθαρή εικόνα για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα, το σούβλισμα του οβελία θα γινει πιθανότατα με ανοιξιάτικο καιρό με δεδομένες πάντα τις μικρές αστάθειες που μπορεί να κρύβει η άνοιξη.

Σημειώνει μάλιστα σχετικά με διάφορες προβλέψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πως μία σοβαρή και αξιοπρεπής πρόγνωση καιρού πρέπει να έχει τοπικούς και χρονικούς προσδιορισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 2
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 2
Στα ύψη η αγωνία για τον 43χρονο Σπύρο Σέββο που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι - Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 43χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος με την εγχείρηση, που επρόκειτο να κάνει, καθώς είχε υποστεί ρήξη του ώμου του
Ο 43χρονος από το Κερατσίνι