Ελλάδα

Τηλεκπαίδευση – κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ομαλή η λειτουργία για περίπου 37.000 ηλεκτρονικές τάξεις στα σχολεία

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε ξανά την τηλεκπαίδευση σήμερα (6.2.2023) στη ζωή των μαθητών πολλών σχολείων.

Περίπου 37.000 τάξεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτούργησαν σήμερα, διαδικτυακά στις περιοχές που αποφασίστηκε η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο υπουργείο Παιδείας. Η τηλεκπαίδευση λειτούργησε ομαλά χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν σημειώθηκαν τεχνικά ζητήματα στην τηλεκπαίδευση, ενώ δεν υπήρχαν προβλήματα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Επιπλέον, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό το κεκτημένο της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εποχή της πανδημίας, της ομαλής μετάβασης από τη δια ζώσης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όταν παρίσταται ανάγκη (όπως τώρα με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα») και η απρόσκοπτη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έμεινε στον τόπο ξεφορτώνοντας τον γερανό στη Βάρη» λέει ο πατέρας του 21χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία μαζί με συνάδελφό του
«Ο γιος μου ήταν μαζί με το άλλο παιδί στο μπαλκόνι και ξεφόρτωναν από τον γερανό τα τζάμια. Την ώρα πού πήγαν να σταματήσουν το καλάθι για να το αδειάσουν, τους χτύπησε το ρεύμα»
Ο 21χρονος που σκοτώθηκε στη Βάρη