Ελλάδα

Τηλεοπτικές άδειες: Απρόοπτο! Αποχώρησε μέλος της Επιτροπής [pics, vid]

Ασθενοφόρο έκανε ξανά την εμφάνισή του στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Καλλιθέα, όπου γίνεται η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Είχε εμφανιστεί και νωρίτερα το πρωί, πριν... κλείσουν οι πόρτες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν έφτασε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, στην Καλλιθέα, περίπου στις 08:30 το πρωί. Όπως έγινε γνωστό, μετέφερε μέλος της Επιτροπής που είναι υπεύθυνη για το διαγωνισμό. Το πρόσωπο αυτό, που κατά πληροφορίες είναι γυναίκα, νοσηλευόταν αλλά κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί από το νοσοκομείο στο διαγωνισμό. Μάλιστα, φέρεται μεταφέρθηκε μέσα στο κτίριο με αναπηρικό καροτσάκι.

Πέντε ώρες μετά, όμως και με τη διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη, ένα ασθενοφόρο έφτασε και πάλι στο κτίριο… φρούριο όπου γίνεται η δημοπρασία για τις άδειες των καναλιών! Αυτή τη φορά για να παραλάβει το ίδιο άτομο και να το γυρίσει στο νοσοκομείο. Το μέλος της Επιτροπής μπήκε στο ασθενοφόρο με φορείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τον γύρο του κόσμου κάνει το θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα - Όλα τα σενάρια και η σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Πραγματικά φανταστικό σενάριο» χαρακτηρίζουν πηγές του Λιμενικού αλβανικό δημοσίευμα που κάνει λόγο ότι το drone εξαπολύθηκε από πλοίο στο Ιόνιο ή από χερσαία πλατφόρμα
Drone
25