Ελλάδα

Tην Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Λάκη Σάντα

Την Πέμπτη, 5 Μαϊου, στις 17.00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του Λάκη Σάντα, ο οποίος, μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, κατέβασε τη κατοχική γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

Οι κόρες του, Αλεξάνδρα και Γεωργία, σε δήλωσή τους τονίζουν: «Αυτό, που κυρίως τον διέκρινε, ήταν ότι μέχρι το τέλος παρέμεινε αγνός-ιδεολόγος. Έλεγε: “Δεν κυνηγάω ποτέ τη δημοσιότητα γιατί θεωρώ ότι έχει εξευτελίστει το ζήτημα πάρα πολύ. Την αντίσταση δεν τη κάναμε μόνο εμείς, έχουν σκοτωθεί χιλιάδες παλικάρια, γυναίκες και άνδρες “ανώνυμοι””.

Ο πατέρας μας ήταν μοναδικός, γιατί ανέβασε τις αξίες του ήθους, της ηθικής και της ανιδιοτέλειας στα ύψη. Πάντα απλός και σεμνός. Είμαστε υπερήφανες, που είμαστε παιδιά του. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή, τους γιατρούς και όλους τους νοσηλευτές από το Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ) του νοσοκομείου “Σωτηρία”, που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, για να τον σώσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Κολυδάς: Οι βροχοπτώσεις δεν είναι έκτακτο γεγονός – Υπερβολή να βαφτίζεται «κακοκαιρία» κάθε αλλαγή του καιρού
«Η μετεωρολογία δεν χρειάζεται τίτλους καταστροφής για να γίνει ενδιαφέρουσα. Χρειάζεται ακρίβεια, τεκμηρίωση και μέτρο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του
Θοδωρής Κολυδάς