Ελλάδα

Το απόγευμα της Παρασκευής η συνάντηση Σαμαρά-Νταβούτογλου

Δέκα λεπτά πριν από τις 17:00, αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Στις 20:30 οι δύο πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος – Τουρκίας» και θα ακολουθήσει δείπνο των δύο αντιπροσωπειών.

Το Σάββατο, οι κύριοι Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Χίλτον, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Σήμερα, πάντως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί από τους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ενόψει της επίσκεψης Νταβούτογλου.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παίρνει όρκο η αδερφή του 39χρονου ότι τα κοπέλια μου τον σκότωσαν;» λέει η μητέρα των τριών αδερφών Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
«Του είχαν στήσει ενέδρα και παίζανε από γύρω, βγαίνουν οι τηλεοράσεις και λένε ότι ανταπέδιδαν με πυροβολισμούς, αυτά είναι όλα ψέματα» τονίζει ο πατέρας του Φανούρη Καργάκη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου