Ελλάδα

Τραγωδία στη Ροδόπη: Γιος σκότωσε στο ξύλο τον 82χρονο πατέρα του – Τον χτύπησε με μπαστούνι στο κεφάλι

Τη σορό του ηλικιωμένου εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τον γιο του, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θαντηφόρα σωματική βλάβη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.10.2025) στο σπίτι του στην Ροδόπη, όπου του επιτέθηκε ο γιος του προκαλώντας του σοβαρά χτυπήματα με μπαστούνι στο κεφάλι.

Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε στον Ίασμο Ροδόπης, όπου ο ένας 51χρονος σκότωσε τον 82χρονο πατέρα του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα γύρω στις 4 τα χαράματα. Ο γιος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρο σωματική βλάβη σε βάρος του ηλικιωμένου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου 82χρονου.

Ο 51χρονος που συνελήφθη από τις αρχές και κρατείται, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Από την ιατροδικαστική προκύπτει ότι το θύμα είχε χτυπήματα στο κεφάλι με όργανο, πιθανότατα μπαστούνι, το οποίο και κατασχέθηκε από την αστυνομία.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε έδειξε ότι ο 82χρονος φέρεται να πέθανε από καρδιακή ανακοπή, η οποία πιθανόν να προκλήθηκε μετά το σοκ της επίθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 8
Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό ρίχνουν φως στο μυστήριο με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Οι ειδικοί έχουν ήδη εντοπίσει σειριακούς αριθμούς σε επιμέρους συστήματα αλλά και ψηφιακά αποτυπώματα στο λογισμικό του, που θεωρείται ότι μπορούν να αποκαλύψουν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τη διαδρομή του
Το μυστηριώδες μαύρο θαλάσσιο drono που εντοπίστηκε από ψαράδες στη Λευκάδα 33