Ελλάδα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο οικογένειας συγκρούστηκε με φορτηγό – Νεκρός ο πατέρας και ο 13χρονος γιος

Χρειάστηκε η βοήθεια πυροσβεστών για να βγουν οι άνθρωποι μέσα από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο

Τραγωδία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας. Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Χαλκιδόνας, με πατέρα και γιο να ανασύρονται νεκροί από τα συντρίμμια. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκε ο δεύτερος γιος της οικογένειας ηλικίας 9 ετών και η 43χρονη μητέρα. 

Το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη έγινε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου (28/6/25). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια συγκρούστηκε με φορτηγό και άμεσα στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα για την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
Το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας
Το σημείο που έγινε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
Το σημείο που έγινε η τραγωδία
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη
Ένα όχημα της Πυροσβεστικής δίπλα στο διαλυμένο αυτοκίνητο της οικογένειας

Δυστυχώς, από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο 44χρονος πατέρας και ο 13χρονος γιος του ενώ η μητέρα και ο δεύτερος  ανήλικος γιος που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Στο σημείο ρύθμιζαν για ώρα την κυκλοφορία δυνάμεις της Τροχαίας. Ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού, από τη Βόρεια Μακεδονία, συνελήφθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχοπτώσεις και με διάρκεια από σήμερα - Καμπανάκι για τις πληγείσες περιοχές
Η ΕΜΥ προειδοποιεί για κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, κυρίως στις περιοχες της Κέρκυρας, των Διαπόντιων νήσων και τους Παξούς όπως επίσης και στην Ήπειρο (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές της)
Βροχή στην Αθήνα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
5
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο στο Λουτράκι - «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, θέλει φάρμακα»
«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της, βγαίνει και με συκοφαντεί ότι την κακοποιούσα 30 χρόνια ενώ είπαμε θα χωρίσουμε κοινή συναινέσει» ξεκαθαρίζει ο πρώην σύζυγος της 55χρονης
Λουτράκι
25