Ελλάδα

Τραγωδία στο Τρίκερι: Νεαρός εγκλωβίστηκε στο ΙΧ του και πνίγηκε

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στη θάλασσα. Σώθηκε ο 25χρονος φίλος του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 30χρονος μαζί με 25χρονο φίλο του περνούσε από ιχθυοτροφείο στην περιοχή Λιμνιώνας, όταν έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

Ο 25χρονος συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο ωστόσο ο 30χρονος εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η σορός του απεγκλωβίστηκε από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε για νεκροψία στη Λάρισα.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για εξετάσεις. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από βάθος 2,5 μέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 6
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6