Ελλάδα

Τρεις Τούρκοι δουλέμποροι στα χέρια του λιμενικού ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Στη σύλληψη τριών Τούρκων δουλεμπόρων που φέρονται να εμπλέκονται στη μεταφορά μεταναστών με ιστιοφόρο σκάφος από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία προχώρησε το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Το ιστιοφόρο σκάφος βρέθηκε στις 2 Οκτωβρίου σε δυσχερή θέση δυτικά της Κεφαλονιάς και σε αυτό επέβαιναν 53 μετανάστες και οι τρεις συλληφθέντες Τούρκοι δουλέμποροι.

Οι μετανάστες μεταξύ των οποίων βρίσκονταν 6 γυναίκες και 6 παιδιά, περισυνελέγησαν από δεξαμενόπλοιο και μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι οι τρεις που επέβαιναν στο ιστιοφόρο, φέρονται ως υπεύθυνοι για τη μεταφορά των υπολοίπων αλλοδαπών από τα Τουρκικά παράλια με προορισμό τις ακτές της Ιταλίας και ως εκ τούτου συνελήφθησαν, ενώ πρόκειται να προσαχθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
51
Ανησυχία για την έξαρση της γρίπης: 400 παιδιά σε κάθε εφημερία στα Παίδων, το 1 στα 5 κάνει εισαγωγή
Η γρίπη μάλιστα, παρά την ανησυχητική της εικόνα δεν έχει φτάσει ακόμα στην πλήρη της έξαρση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στον Ιανουάριο, όταν θα ξανανοίξουν τα σχολεία
Γρίπη