Ελλάδα

Τροχαίο σοκ ΙΧ και λεωφορείου στην Αγία Μαρίνα – Ένας χαροπαλεύει, ένας σοβαρά τραυματίας

Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο στην παραλιακή, κοντά στην Αγία Μαρίνα στην Αττική. Μάχη για την ζωή του δίνει ο ένας εκ των επιβατών του ΙΧ, ενώ κι ο δεύτερος έχει τραυματιστεί σοβαρά. Τραυματίστηκε και μια ηλικιωμένη επιβάτης του λεωφορείου.

Ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 18.09.2020, κοντά στην Αγία Μαρίνα, στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στο 37ο χιλ. Αθηνών – Σουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες με ένα λεωφορείο, το οποίο μάλιστα “γύρισε” στον δρόμο.

Click4more: Θρίλερ στον Αλμυρό Βόλου: Τρεις εγκλωβισμένοι – Κρατούνται από κλαδιά για να σωθούν

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους δύο επιβάτες του ΙΧ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ενώ κι ακόμη ένας επιβάτης του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η Πυροσβεστική, η Τροχαία αλλά κι ένα ασθενοφόρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τραυματίστηκε ελαφρά και μια ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

troxaio agia marina

τροχαίο τροχαίο

Την προανάκριση για τις συνθήκες που σημειώθηκε η σύγκρουση, διενεργεί η Τροχαία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Λευτέρης Σουχάιμπ
Φωτογραφίες από Facebook: Dimitris Maltezos και Agamemnon Xygakis.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καμπανάκι Κολυδά για τον καιρό: «Προσοχή, έρχονται μεγάλα ύψη βροχής Τρίτη και Τετάρτη σε Ιόνιο και Ήπειρο»
«Η προσοχή μας το διήμερο Τρίτης - Τετάρτης θα πρέπει να είναι στραμμένη στα βορειοδυτικά (Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος
Βροχή
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 13
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης