Ελλάδα

Τροχαίο στο Λαγονήσι: «Ήταν ο ιθύνων νους της κυκλοφορίας του ΟΣΕ συνολικά»

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοί του από τον ξαφνικό χαμό του Κωνσταντίνου Χρυσάγη, ο οποίος επί πολλά χρόνια βρισκόταν στην θέση του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

Ο 66χρονος υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου έπεσε νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα χθες (26/3) το μεσημέρι, στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55 στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών – Σουνίου, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

lagonisi lagonisi lagonisi

Συνάδελφός του μιλώντας στο newsit.gr μας εκφράζει την μεγάλη του λύπη για τον χαμό του καλού του συνεργάτη, αναφέροντας “Ήταν πάρα πολλά χρόνια στον ΟΣΕ και ήταν ο ιθύνων νους της κυκλοφορίας, ήταν δηλαδή ο άνθρωπος που χάραξε την κυκλοφορία στο δίκτυο συνολικά”.

Μάλιστα τονίζει ότι το δυστύχημα στα Τέμπη κόστισε πολύ στον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ που έχασε τη ζωή του. “Έκανε διαρκείς συσκέψεις με τους διευθυντικούς συμβούλους μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως όλον τον κόσμο και τον διευθυντή κυκλοφορίας τον είχε σοκάρει πολύ το τραγικό συμβάν. Έως τώρα δεν τον είχε καλέσει κανείς για να καταθέσει” επισημαίνει, μιλώντας στο newsit.gr.
Από την σύγκρουση στο Λαγονήσι τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων ενώ προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 20