Ελλάδα

Τσικνοπέμπτη: Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας σας περιμένουν να γιορτάσετε με μουσική και τραγούδι.

Στις 11.30  ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει στο Γηροκομείο Αθηνών συναυλία – αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα με τραγούδια των  Σουγιούλ, Χατζηαποστόλου, Αττίκ, κ.ά., με τους Δ. Τσολάκη, Ν. Γεωργανή, Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Χαλκιάς.
Στις 12.00 το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων σας περιμένει στη Βαρβάκειο αγορά, μαζί με τη Δώρα Λουίζου και τον Μανώλη Σκουλά, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία  Άγγελου, ενώ στις 14.00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων δίνει το αποκριάτικο ραντεβού της στην πλατεία Κολωνακίου.
Στον Πεζόδρομο της οδού Μεθώνης στα Εξάρχεια στις 19.00το συγκρότημα “The Swingin’ Cats” έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα - Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια
«Διαδοχικές κακοκαιρίες» προβλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μέχρι και την Πρωτοχρονιά - Επιβεβαιώνει «άσπρες ημέρες» και ο Θοδωρής Κολυδάς - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Χιόνια
Δάσκαλος καράτε στη Ρόδο καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες - Μαρτυρίες για αγγίγματα σε ευαίσθητα σημεία
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Φεβρουάριο του 2024, όταν μία 15χρονη κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος καράτε μπήκε στα αποδυτήρια, την αγκάλιασε και τη φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος
Καράτε