Ελλάδα

Tζόκερ – τζακ ποτ: Φρενίτιδα για τα 7 εκατ. ευρώ στην σημερινή κλήρωση

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Συνωστισμός επικρατεί στα πρακτορεία ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς μετά από 10 συνεχόμενα ΤΖΑΚ- ΠΟΤ, σήμερα θα γίνει η κλήρωση τζόκερ για τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μικροί και μεγάλουν σπεύδουν στα πρακτορεία για να δοκιμάσουν την τύχη τους, και να είναι αυτοί οι υπερτυχεροί που θα μαντέψουν σωστά τον μαγικό συνδυασμό των 5+1 αριθμών.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση των δελτίων του Τζόκερ γίνεται έως τις 21.30 ενώ η κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα. Από την αρχή της χρονιάς, στην κατηγορία 5+1 έχουν βρεθεί 11 νικητές που έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ.
Συνολικά το Τζόκερ, έχει μοιράσει μέχρι στιγμής μέσα στο 2015, 38.228.883 ευρώ σε 5.056.479 νικητές.
Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους και θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους επισημαίνεται ότι ότι το τζόκερ αφορά στην ακριβή πρόβλεψη πέντε (5) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 45 αριθμών (από το 1 έως και το 45), και ενός αριθμού που κληρώνεται από μία δεύτερη σειρά 20 αριθμών (από το 1 έως και το 20). Κατά την συμπλήρωση του δελτίου, μπορείτε να παίξετε εκτός από τις απλές στήλες και με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών).Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI