Ελλάδα

Τζόκερ: Λαρισαίος έπαιξε δελτίο με 3 ευρώ και κέρδισε 600.000

Το ποσό των 600.000 ευρώ κατάφερε να κερδίσει ο νικητής στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ για τρίτη συνεχόμενη κλήρωση, χτες Κυριακή (22.01.2023).

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ το τυχερό δελτίο της κλήρωσης του Τζόκερ, ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ και συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο προηγούμενα τυχερά δελτία είχαν συμπληρωθεί σε Ρόδο και Καρδίτσα

Στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής αναδείχθηκαν και οχτώ νικητές στην δεύτερη κατηγορία που έγιναν πλουσιότεροι καρά €6.725,27 έκαστος.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τη Τρίτης (24/1) είναι €600.000 τουλάχιστον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Γλυκερία και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγαν με λεωφορεία από το Ισραήλ για την Αίγυπτο - «Στον δρόμο είδαμε πύραυλο να περνάει από πάνω μας»
Τα λεωφορεία, που αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ και μεταφέρουν Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για συναυλίες, έχουν προορισμό την Αίγυπτο
Γλυκερία
3