Ελλάδα

Τζόκερ: Με 25 ευρώ έπιασε το τζακ ποτ – Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Η τύχη χαμογέλασε… πλατιά σε έναν υπερτυχερό, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το βράδυ της Κυριακής (03.04.2022) πάνω 4,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ.

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2422ης κλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζει το ποσό των 4.579.395,86 ευρώ και το οποίο φέρει και 20 επιτυχίες στη 2η κατηγορία όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 99.078,61 ευρώ.

Ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του 2422ης κλήρωσης του Τζόκερ, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (03.04.2022), έπαιξε διαδικτυακά ένα δελτίο αξίας 25 ευρώ με τυχαίους αριθμούς. Και ήταν σίγουρα το τυχερό του, αφού κατάφερε να πιάσει το τζακ ποτ και 19 5αρια. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επανεξετάζονται όλα τα πιστοποιητικά θανάτων της τελευταίας 5ετιας με την ένδειξη «φυσιολογικά αίτια» από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας θα επαναλειτουργήσει σύντομα, αναδιοργανωμένη και με πλήρη στελέχωση
A morgue examination table landscape 14
«Απασφάλισε» η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»
Ενεργοποιήθηκαν λογαριασμοί της Ειρήνης Μουρτζούκου στα social media, ενώ η ίδια είναι στη φυλακή και η Πόπη Αναγνωστοπούλου καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές
Η Πόπη Αναγνωστοπούλου
2