Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή

Η ιατροδικαστής είχε ζητήσει την εξαίρεσή της επικαλούμενη «υβριστικές αναφορές και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος της»

Κανονικά θα συμμετάσχει στην ιατροδικαστική διερεύνηση του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών απέρριψε το αίτημα για εξαίρεση από την υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου που είχε υποβάλει η ιατροδικαστής επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Στην αίτησή της προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, η Ρουμπίνη Λεονταρή ζητούσε να γίνει δεκτή η αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη, η κυρία Λεονταρή κάνει λόγο για υβριστικές αναφορές και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος της, που έχουν ως σκοπό «να προκαταλάβουν την κοινή γνώμη και να απαξιώσουν τελικά το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας με αυθαίρετα συμπεράσματα».

Έκανε λόγο για «συνωμοσιολογικά σενάρια» στη σκιά του θανάτου του 39χρονου, υπογραμμίζοντας ότι «η φωνή μου στον δημόσιο χώρο, για να υπερασπισθώ την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και το πρόσωπό μου, είναι ασθενής».

«Έχω υπηρεσιακό καθήκον να περιφρουρήσω το κύρος της Υπηρεσίας, της οποίας έχω την τιμή να προΐσταμαι, και την προσωπική, επιστημονική και υπηρεσιακή μου αξιοπρέπεια», κατέληγε στη δήλωσή της η ιατροδικαστής 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
6