Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση στη Λεωφόρο Μαραθώνος: «Σκότωσαν άνθρωπο»

Η γυναίκα διαμελίστηκε. Ο οδηγός του φορτηγού την εγκατέλειψε και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση κι εγκατάλειψη πεζού στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην Παλλήνη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε αποτυπώνεται το φριχτό τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος που είχε σαν αποτέλεσμα τον διαμελισμό μίας 76χρονης γυναίκας από φορτηγό.

Ο οδηγός, μάλιστα, δεν σταμάτησε στο σημείο του δυστυχήματος, εγκαταλείποντας το θύμα, ενώ λίγη αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

«Είδα τον άνθρωπο διαμελισμένο, τα πόδια του και τα χέρια του δεν ήταν στο υπόλοιπο κορμί, είχαν βγει τα σωθικά του έξω. Αμέσως πήρα την αστυνομία, μου είπαν να κόψουμε κατευθείαν την κυκλοφορία για να μην πατήσουν τα ανερχόμενα αυτοκίνητα το σώμα», δήλωσε στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου.

«Κατευθείαν βάλαμε μπροστά τις παλέτες για να μην περάσουν τα οχήματα, μετά έφερα σακούλες και χαρτόκουτα για να μην το βλέπει ο κόσμος, γιατί το θέαμα ήταν αποτρόπαιο, όλο αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστικό.

Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν άντρας η γυναίκα γιατί δεν υπήρχε πρόσωπο. Όπως μάθαμε, ήταν εγκατάλειψη γιατί την χτύπησε ένα φορτηγό κι έφυγε, ήταν χωματουργικό φορτηγό. Δεν είδα την στιγμή της παράσυρσης, αλλά την ώρα που δούλευα, άκουσα μια κοπέλα από έξω να φωνάζει “σκότωσαν άνθρωπο” και εκείνη την ώρα βγήκαμε όλοι έξω», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα 4.000 ευρώ οι πωλήσεις των γερακιών και κατοικίδια στο ένα τέταρτο της πραγματικής τους τιμής - «Τα λεφτά είναι πολλά» λένε για το παράνομο εμπόριο ζώων
Οι σπείρες με το παράνομο εμπόριο πουλούν τα ζώα μέσω αγγελιών που αναρτούν σε ιστοσελίδες και τις περισσότερες φορές διατηρούν ως βιτρίνα κάποιο petshop ή κάποιο pet grooming
Σκύλος στην υπόθεση παράνομου εμπορίου ζώων στον Γέρακα
13 χρόνια και 7 μήνες φυλακή στον 43χρονο που προσπάθησε να σκοτώσει την 42χρονη πρώην σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο παιδί τους
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 43χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά (αστυνομικών) υπαλλήλων, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία
Αίθουσα δικαστηρίου
Στο νοσοκομείο Πύργου παραμένει το μωρό που το είχαν αφήσει οι γονείς του στο μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς των παιδιών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της μητέρας για τη φροντίδα του 11 μηνών μωρού που είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας
Μία πολυκατοικία