Ελλάδα

Βοιωτία: Αποκαρδιωτικές εικόνες από την Υλίκη λόγω της λειψυδρίας – Προσβάσιμο πλέον το νησί της λίμνης με το αυτοκίνητο

Άκρως ανησυχητικές εικόνες από την λίμνη Υλίκη στη Βοιωτία, έφερε στο φως η ομάδα «Up Stories», αποκαλύπτοντας τις τραγικές συνέπειες της λειψυδρίας στην περιοχή καθώς ένα νησί που απείχε 120 μέτρα από την ακτή πλέον μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια.

Η ομάδα παρατηρώντας την Υλίκη που έχει στερέψει λόγω της λειψυδρίας, χθες (28.10.2024) προσέγγισε την λίμνη για να δει με τα μάτια της τις αποκαρδιωτικές εικόνες.

Το νησάκι που μέχρι πρόσφατα απείχε από την ακτή 120 ολόκληρα μέτρα, πλέον είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο.

Κάτι τέτοιο φαντάζει απίστευτο αν δει κανείς τις εικόνες από το Google Maps που δείχνουν την μεγάλη απόσταση του νησιού με την ακτή.

Δείτε το βίντεο:

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως θυμούνται και άλλες φορές που η λίμνη είχε επηρεαστεί πολύ από την λειψυδρία αν και η σημερινή εικόνα που το νησάκι μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ούτε γρίπη, ούτε κορονοϊός: Η «αόρατη» ασθένεια που «φορτώνει» το σύστημα Υγείας
Σχεδόν 4 στους 10 ασθενείς που προσέρχονται στους γιατρούς με έντονα συμπτώματα (υψηλό πυρετό, πόνους στις αρθρώσεις και βήχα), διαγιγνώσκονται αρνητικοί και στους τρεις κύριους ιούς (Γρίπη, SARS-CoV-2, RSV)
Νοσοκομείο
Δήμαρχος Γλυφάδας: Οι εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων που πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη δημιούργησαν σαθρό έδαφος
«Είναι ένας από τους λόγους που έφτασε τόσο πολύ χώμα, λάσπη και φερτά υλικά στην πόλη, στη Μετσόβου, στην Ανθέων και στους γύρω δρόμους. Όχι ο μόνος, αλλά πολύ σημαντικός»
A car is partially covered by debris, as a storm hits Athens, Greece, January 21, 2026. REUTERS
Νέα ένταση στα Βορίζια: Συνέλαβαν τους γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μήνυση αφορά στα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης, έχουν συλληφθεί και οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη ωστόσο ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ με Covid και χαμηλό οξυγόνο
Αστυνομικοί στα Βορίζια
Αγωνία για την 6χρονη που διασωληνώθηκε μετά από επιπλοκές λόγω γρίπης – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
«Έχουμε αύξηση 30% στα παιδιά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα στα παιδιατρικά νοσοκομεία . Έρχονται κάθε μέρα πάνω από 250 παιδιά και εισάγονται 50», είπε ο Μιχάλης Γιαννακός
Νοσοκομείο Παίδων