Ελλάδα

Βόλος: 15χρονος αθλητής της κωπηλασίας κατέρρευσε στην προπόνηση – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της κατάρρευσης του νεαρού αθλητή

Σοκαριστικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στον Βόλο όταν το απόγευμα της Παρασκευής (02.05.2025), ένας 15χρονος αθλητής της κωπηλασίας κατέρρευσε αιφνίδια κατά τη διάρκεια της προπόνησής του.

Η κατάρρευση του αθλητή της κωπηλασίας στον Βόλο έγινε μπροστά σε προπονητές και συναθλητές σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια της κατάρρευσης. Αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κινητοποίηση για διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, τελικά το σχετικό πρωτόκολλο δεν ενεργοποιήθηκε, παρά τις προετοιμασίες που είχαν γίνει το βράδυ της Παρασκευής.

Στο πλευρό του 15χρονου βρίσκονται οι γονείς του, συγγενικά πρόσωπα και συναθλητές του, ενώ το κλίμα στον χώρο της κωπηλασίας είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Η υπόθεση παρακολουθείται με αγωνία από το ιατρικό προσωπικό αλλά και την τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο δραστήριους αθλητές του χώρου, γνωστό για τη συνέπειά του στις προπονήσεις και τη φυσική του κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Κερατσίνι – Υποβασταζόμενοι η γυναίκα και ο αδερφός του
Με ένα «γιατί» η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του, αποχαιρέτησαν τον 43χρονο ψυκτικό τα ίχνη του οποίου είχαν χαθει στις 28 Απριλίου και εντοπίστηκε 72 ώρες αργότερα νεκρός
Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Σχιστού
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ