Ελλάδα

Βούλα: Σενάρια για «κόντρες» πίσω από τη θανατηφόρα παράσυρση 72χρονης από δύο μηχανές

Μυστήριο επικρατεί με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανές και έχασε τη ζωή της σε κεντρικό δρόμο της Βούλας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (3.5.2024).

Αρχικά έγινε γνωστό πως η 72χρονη παρασύρθηκε από μηχανή στη Βούλα με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής. Ωστόσο, το πρωί έγινε γνωστό πως ενδεχομένως εμπλέκεται και άλλη μηχανή.

Μάλιστα, όπως ανάφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο οδηγός της πρώτης μηχανής αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε και δευτερόλεπτα μετά η γυναίκα παρασύρθηκε και από τη δεύτερη μηχανή. 

Πλέον οι αρχές στρέφονται στο ενδεχόμενο το θανατηφόρο τροχαίο να έγινε έπειτα από κόντρες ανάμεσα σε μηχανές. 

Δεν είναι σαφές αν και οι δύο εμπλεκόμενες μηχανές έκαναν κόντρες μεταξύ τους ή αν η πρώτη μηχανή έκανε κόντρες με άλλη μοτοσικλέτα παρασέρνοντας την άτυχη γυναίκα στο θάνατο.

Σημειώνεται πως η 72χρονη είχε βγει βόλτα με τον σύζυγό της όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα στη διασταύρωση με την οδό Διός. 

Ο σύζυγός της, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά της, είδε ξαφνικά τη γυναίκα να παρασύρεται από τις δύο μηχανές. 

Οι Αρχές συλλέγουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθώντας να διαπιστώσουν την πορεία των δύο μηχανών αλλά και να εντοπίσουν στοιχεία για την ταυτότητα της πρώτης μηχανής.

Ο 27χρονος αναβάτης της δεύτερης μηχανής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό