Ελλάδα

Βουλευτής καταγγέλλει το φιλί της Βανδή με τη Βίσση

H μουσική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, το βράδυ του  Σαββάτου, στη σκηνή του «Just the 2 of us» όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το απόλυτο viral στα social media. Πρώτο θέμα συζήτησης όμως έγινε και το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Μέχρι σήμερα τα όσα διαβάζαμε για την καλλιτεχνική συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών στο πλατό του J2US, αφορούσαν τη φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα και πώς αυτή ξεπεράστηκε. Σήμερα όμως η συζήτηση μετατοπίστηκε στην τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο διευθυντής της κοινοβουλευτική ομάδας της Εληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, κατηγόρησε τις δύο τραγουδίστριες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Αυτές οι δυο κύριες (Βισση-Βανδή) που τυγχάνουν αναγνώρισης αλλά και απήχησης απο χιλιάδες κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος από την Κυβέρνηση αν παραβίασαν τα μέτρα COVID-19 φιλώντας μάλιστα η μια την άλλη στο στόμα; Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση», αναφέρει ο Βασίλης Γραμμένος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 2 αρχαιοκάπηλοι που άνοιξαν τούνελ βάθους 12 μέτρων στη Φωκίδα – Έψαχναν αρχαία νομίσματα
Το τούνελ των 12 μέτρων είχε φώτα, ρεύμα, εξαερισμό, καθώς και ανελκυστήρα για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι συλληφθέντες, ενώ παράλληλα διερευνάται το εάν τελικά βρέθηκε κάτι
Το τούνελ 12 μέτρων στη Φωκίδα
«Έστειλα το επίμαχο βίντεο AI με τον 11χρονο στον ξάδερφό του επειδή μου φάνηκε λάθος» λέει ο 13χρονος που κατηγορείται
Η οικογένεια του 11χρονου ζήτησε τη δίωξη του 13χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - «Δεν είχα κανέναν λόγο να δημιουργήσω τέτοιο περιεχόμενο, δεν είχα κανένα σχετικό υλικό στην κατοχή μου» υποστηρίζει ο ανήλικος
Παιδί
Η καταγγελία του Γιώργου Μαζωνάκη για εισβολείς σπίτι του - «Ο φόβος μου μεγιστοποιείται επειδή έχω σκληρή δικαστική αντιδικία με την οικογένειά μου»
Όπως προκύπτει, φέρεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην τοποθέτηση κοριού το 2023 και τις ύποπτες κινήσεις που περιέγραψε ο τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του, δυο χρόνια μετά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης