Ελλάδα

Βρέθηκε η 14χρονη που εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Μπίμπι Αμίνα που είχε εξαφανιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών, έληξε την Τρίτη (22.09.2020), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στις 12/09/2020 από την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της.

“To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”, καταλήγει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακή αυλαία στη δίκη Φιλιππίδη με την απολογία του ηθοποιού: Ξέσπασε σε κλάματα και ούρλιαζε «δεν είμαι βιαστής»
O δικηγόρος του ζήτησε αναβολή της δίκης καταγγέλλοντας το δικαστήριο για «λαβωμένη αμεροληψία» - Τα πυρά του ηθοποιού προς τον Σπύρο Μπιμπίλα
Πέτρος Φιλιππίδης
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά
2
Συνελήφθη για κατασκοπεία 26χρονος Αζέρος στη Σούδα - Βρέθηκαν στην κατοχή του 5.000 φωτογραφίες από τη ναυτική βάση
Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή από τις ελληνικές αρχές - Η Σούδα αποτελεί μια από μια ισχυρές αεροναυτικές βάσεις του αμερικανικού στρατού στην Μεσόγειο
Η Αμερικανική βάση της Σούδας 4