Ελλάδα

Χανιά: 36χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον αδελφό του ενώ του έδειχνε την καραμπίνα – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο ενώ κατάσχεσαν και την καραμπίνα - Πώς έγινε το ατύχημα

Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά, το βράδυ της Παρασκευής (03.01.2026) όπου 36χρονος πυροβόλησε κατά λάθος με καραμπίνα τον 38χρονο αδελφό του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε χέρι και πόδι.

Το σοβαρό ατύχημα έγινε στα Λιβάδια Χανίων όταν ο 36χρονος θέλησε να κάνει επίδειξη της καραμπίνας στον αδελφό του. Χωρίς όμως να το γνωρίζει, το όπλο είχε στη θαλάμη 2 φυσίγγια με αποτέλεσμα όταν ο 36χρονος πατήσει την σκανδάλη, τα σκάγια να τραυματίσουν στο χέρι και το πόδι τον 38χρονο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 38χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το ατύχημα, συνέλαβαν τον 36χρονο και κατάσχεσαν την καραμπίνα την οποία ο 36χρονος κατέχει νόμιμα έχοντας τη σχετική άδεια.

Αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση ενώ σύμφωνα με ενημέρωση ο τραυματίας νοσηλεύεται χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες