Ελλάδα

Χανιά: Ανήλικοι έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν 19χρονο δόκιμο του εμπορικού ναυτικού – 11 συλλήψεις

Έξι άτομα, εκ των οποίων τα 5 είναι ανήλικα, επιτέθηκαν και χτύπησαν με γκλομπ τον νεαρό

Σε 11 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για επίθεση εναντίον δόκιμου του εμπορικού ναυτικού στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης (18.12.24).

Σύμφωνα με το zarpanews.gr έξι άτομα, εκ των οποίων οι πέντε είναι ανήλικοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν με γκλομπ στον 19χρονο έξω από τη σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στην περιοχή του Βλητέ στα Χανιά και αφού τον τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο, τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών, με ένα βαρύ κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, νομοθεσίας περί  όπλων και φωτοβολίδων αλλά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων για τους γονείς (τρεις γυναίκες και δύο άνδρες) που συνελήφθησαν. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως κατήγγειλε ο 19χρονος και ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή του δήμου Χανίων, δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τα οποία τον εξύβριζαν ενώ ένα από αυτά με τη χρήση πτυσσόμενου γκλοπ του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη στο πρόσωπο.

Κατά την απομάκρυνση τους, οι συλληφθέντες έριξαν βεγγαλικά προς το μέρος του 19χρονου.

Από την αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή προανάκριση των αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν άμεσα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό ενήλικας και πέντε ανήλικοι (ένας από τους οποίους αλλοδαπός) οι οποίοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή ενός από αυτούς βρέθηκαν και κατασχεθήκαν μεταλλική ράβδος και κουκούλα (full face).

Επιπλέον συνελήφθησαν πέντε κηδεμόνες κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανήλικων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα Βορίζια και φόβοι για αντίποινα στη βεντέτα με τους δύο νεκρούς – Πληροφορίες ότι ο νεκρός πυροβόλησε πρώτος
Την Κυριακή η κηδεία του 39χρονου - Τα 15 λεπτά «εμφύλιου πολέμου» που έσπειραν τον τρόμο και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν έρευνες
αστυνομικοί στα Βορίζια 14
Καλαμάτα: «Πήγε να του βάλει φάρμακο στα αυτιά και τότε τον άρπαξε» λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ
Ο 76χρονος φαίνεται να στάθηκε υπερβολικά τυχερός, καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό σε κάποιο ζωτικό όργανο, πέρα από τα πολλά τραύματα στα χέρια κυρίως, αλλά και στα πόδια
Καλαμάτα, η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης ροτβάιλερ στον 76χρονο
9