Ελλάδα

Χανιά: Νεκρός 62χρονος στο Ελαφονήσι – Καταπλακώθηκε από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο δυνατός αέρας

Τον άνδρα βρήκαν μία ημέρα αργότερα, άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή

Ένα σοκαριστικό ατύχημα εκτυλίχθηκε χθες (29.06.2025) στο Ελαφονήσι στα Χανιά, όπου ένας 62χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Ο άνδρας βρισκόταν σε εργασίες στο Ελαφονήσι σε μια μεταλλική κατασκευή όταν ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή παρέσυραν την κατασκευή, η οποία τον καταπλάκωσε. Δυστυχώς, ο 62χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό σήμερα, όταν συνάδελφοι που επέστρεψαν στο σημείο για να συνεχίσουν τις εργασίες, βρέθηκαν στο μακάβριο εύρυμα της άψυχης σορού του.

Άμεσα ενημερώθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει τη σορό για τις απαραίτητες διαδικασίες. Μέχρι στιγμής πάντως, το Εργατικό Κέντρο Χανιων δεν είναι ενήμερο, ούτε και η Επιθεωρηση Εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» Σάκη Αρναούτογλου για επερχόμενες πλημμύρες στα βορειοδυτικά με μεγάλα ύψη βροχής για πολλές ημέρες
Μάλιστα, ο μετεωρολόγος και ευρωβουλευτής προτείνει προληπτική μετάβαση του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας σε καθεστώς κόκκινου συναγερμού στη βορειοδυτική Ελλάδα
Κακοκαιρία
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
8
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί