Ελλάδα

Χανιά: Βαθιά οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Παναγιώτη – Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Λίγο πριν την κηδεία, η μητέρα του αδικοχαμένου Παναγιώτη κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε κλίμα απέραντης θλίψης, φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Λίγο πριν τις 16:00, την Κυριακή (12.01.2025), η οικογένεια και οι φίλοι του, που έχασαν τον αγαπημένο τους στο τροχαίο δυστύχημα που συντάραξε όχι μόνο τα Χανιά αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, ξεκίνησαν να μαζεύονται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πιθάρι Ακρωτηρίου.

Η οικογένεια του 22χρονου βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του παιδιού τους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του cretapost, στον ναό συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα ώστε να αποχαιρετήσουν τον Παναγιώτη.kideia ania kideia ania

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μητέρα του 22χρονου, λίγο πριν την κηδεία του, κατέρρευσε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Χανίων.

«Ήταν η σειρά του Παναγιώτη κι ας μην έφταιγε σε τίποτα»

Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στο παιδί του, ο πατέρας του 22χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, ξέσπασε μιλώντας στις κάμερες, κάνοντας έκκληση να μην σκοτωθούν άλλα παιδιά στον δρόμο.

«Ήταν σειρά του Παναγιώτη κι ας μην έφταιγε καθόλου. Εκεί που οδηγούσε κανονικά, ήρθε ο άλλος και το σκότωσε το παιδί», τονίζει ο Αντώνης Καρατζής, ο τραγικός πατέρας του 22χρονου Παναγιώτη.

«Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Δεν με έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή εμείς θα πληρώσουμε το τίμημα», συνέχισε.

«Το παιδί ήρθε στο σπίτι στις 12 το βράδυ. Άφησε το μηχανάκι και πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του για πιο ασφάλεια. Έχει δίπλωμα, δε φορούσε ζώνη, αυτό είναι ένα στοιχείο. Από ‘κει και πέρα όμως ο Παναγιώτης οδηγούσε κανονικά και ήρθε ο άλλος άνθρωπος και το σκότωσε το παιδί. (…) Σε έναν μήνα πάλι, σε δύο μήνες θα λέμε τα ίδια.

Λέμε να είναι το τελευταίο θύμα. Δυστυχώς που το λέω, δεν θα είναι ο Παναγιώτης το τελευταίο θύμα. Θα σηκώσουνε τον φίλο τους να τον πάνε στο μνήμα και σε 5 μέρες θα είναι στα μπαράκια και θα πίνουν. Δεν το λέω για όλους βέβαια. Αλλά μην πάρετε σειρά. Πρέπει να σταματήσει αυτή η σειρά» είναι τα λόγια του.

«Σε ένα μήνα πάλι θα μαζεύεστε εσείς που κάνετε τη δουλειά σας και θα λένε πάλι οι γονείς να είναι το τελευταίο θύμα, αλλά δε θα είναι το τελευταίο θύμα. Η νοοτροπία δεν θα αλλάξει ποτέ. Το ένα παιδί παρασύρει το άλλο για να πάνε στα μπαράκια και να πιούνε. Δεν λέω για όλα τα παιδιά. Πρέπει να σταματήσει αυτή η σειρά. Τώρα ήταν η σειρά του Παναγιώτη κι ας μην έφταιγε σε τίποτα» προσθέτει, σύμφωνα με το zarpanews.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξαν ξανά τα χειρουργεία στο «Ελπίς» – Κανένα τεχνικό πρόβλημα μετά την καταγγελία εργαζομένων
Σε όσους εκτέθηκαν στην ακτινοβολία έχει δοθεί τριήμερη αγωγή με κολλύρια και αλοιφές, καθώς τα συμπτώματα που έχουν εκδηλώσει είναι μέχρι στιγμής ελαφρύς κνησμός και φωτοευαισθησία
Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»
Βίντεο ντοκουμέντο από την προετοιμασία πριν την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη - Αγχωμένη και αμήχανη η 38χρονη πριν βάλει τη βόμβα στην τράπεζα
Είναι νευρική, ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται η βόμβα
Η 38χρονη Γεωργιανή λίγα λεπτά πριν την έκρηξη της βόμβας στην τράπεζα στη Θεσσαλονίκη 12