Ελλάδα

Χωρίς δακτύλιο αύριο Τετάρτη λόγω της απεργίας

Δεν θα ισχύσει αύριο Τετάρτη (06.04.2022) ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της απεργίας που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Την απόφαση έλαβαν από κοινού τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών και μεταφορών. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας τους Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, δεν θα ισχύσει για αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα με τον βομβιστή να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της ντισκοτέκ Jacky.O
Βίντεο ντοκουμέντα εξασφάλισε το newsit.gr με τον βομβιστή στην είσοδο του καταστήματος, ενώ σε πλάνα δεύτερου βίντεο φαίνονται οι θαμώνες του μαγαζιού σε αναστάτωση, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη
Ο βομβιστής έξω από τη ντισκοτέκ Jacky.O