Ελλάδα

Χτυπούσε τον γάιδαρο στο κεφάλι γιατί τον… μάτιασαν! Τιμωρήθηκε με 12 μήνες φυλακή και πρόστιμο 5.000 ευρώ

12 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 5.000 ευρώ ήταν η ποινή που επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 55χρονο γιατί κακοποίησε έναν γάιδαρο.

Ο 55χρονος χτυπούσε με κλωτσιές στο κεφάλι έναν γάιδαρο για να… συνέλθει, όταν το ζώο έπεσε στον δρόμο, από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου κατά την διάρκεια μεταφοράς του.

Μάλιστα η δικαιολογία ήταν κάτι παραπάνω από απίστευτη καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως κλοτσούσε τον γάιδαρο γιατί κάποιοι το “μάτιασαν”, εκείνο έπαθε κρίση πανικού και αν δεν του συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο το ζώο θα κινδύνευε να πεθάνει.

Το βάναυσο περιστατικό σύμφωνα με το ΑΜΑΝ συνέβη πριν μία εβδομάδα, σε παράδρομο του Περιφερειακού του Βόλου, όταν ο 55χρονος μετέφερε στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου δύο γαϊδουράκια και ένα πόνεϊ και ξαφνικά το ένα ζώο έπεσε στον δρόμο από την καρότσα του αυτοκινήτου και ο 55χρονος το έσερνε τραυματισμένο. Για καλή τύχη του ζώου, αθλητές στο Πανθεσσαλικό στάδιο είδαν το συμβάν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του 55χρονου ήταν για κακοποίηση ζώου και το δικαστήριο δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες που ισχυρίσθηκε κατά την διάρκεια της δίκης του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλούσε με γενναιότητα για τον καρκίνο – «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι»
Το 2022, ενώ βρισκόταν ακόμη υπό αγωγή, προσβλήθηκε και από κορονοϊό, μετά από ταξίδι στην Κύπρο για συναυλίες που έδωσε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Διονύσης Σαββόπουλος
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την «Άσπα του»: Είναι η γυναίκα της ζωής μου, αποφάσισα να την παντρευτώ μέσα στη φυλακή
«Πήρα δύο σημαντικές αποφάσεις, όσο ήμουν στην απομόνωση, να ασχοληθώ με την μουσική, και να παντρευτώ την Άσπα που την αγαπώ» είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος
Βράβευση του Διονύση Σαββόπουλου από τον δήμο Θεσσαλονίκης
«Τη σκότωσα γιατί με κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά» υποστηρίζει ο 18χρονος που έπνιξε τη μητέρα του στα Τρίκαλα
Ο 18χρονος είπε στους αστυνομικούς δέχονταν bullying, οι συμμαθητές του τον άφηναν στο περιθώριο επειδή ήταν παιδί χωρισμένων γονιών, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι σκέφτονταν καιρό να σκοτώσει τη μητέρα του
Τρίκαλα