Ελλάδα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Κιθαιρώνα Αττικής

Μετά από σχεδόν δύο ημέρες η φωτιά στον Κιθαιρώνα Αττικής που είχε ξεσπάσει το Σάββατο (20.07.2017) τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή, αλλά δεν ήταν εύκολο το έργο της κατάσβεσής της. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 11 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 67 ατόμων.

Η πυρκαγιά έκαιγε από το απόγευμα του Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή με την κατάσβεσή της να είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας των δυνατών ανέμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε»
«Τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε "Δεν ήρθε στο ραντεβού". Μετά έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε "θα αυτοκτονήσω"» είπε η 18χρονη στους αστυνομικούς
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο 7
Ραντεβού θανάτου λόγω ερωτικής αντιζηλίας πίσω από τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο - Τα μηνύματα που οδήγησαν στον δράστη
Στο κινητό τηλέφωνο του 20χρονου εντοπίστηκαν μηνύματα που αποκάλυπταν ένταση ανάμεσά τους, με αφορμή προσωπικές διαφορές που σχετίζονταν με μια γυναίκα
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο 15