Ελλάδα

Υπουργείο Εργασίας: Οικοδόμοι προσπάθησαν να «τσιμεντώσουν» με μπετονιέρα την είσοδο (video)

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας έκαναν μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων το απόγευμα της Δευτέρας, 31.05.2021, για να διαμαρτυρηθούν για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Τα αίματα… δεν άργησαν να ανάψουν μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των μελών του συνδικάτου οικοδόμων, καθώς κάποια στιγμή οι τελευταίοι έφεραν μια μπετονιέρα (!) και επιχείρησαν να «χτίσουν» την είσοδο του κτιρίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αντέδρασαν και ακολούθησαν «μάχες» σώμα με σώμα μπροστά στην είσοδο του υπουργείου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών και απώθησαν τους συγκεντρωμένους επί της οδού Σταδίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα συνέβησαν στο υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Υπουργείο Εργασίας Υπουργείο Εργασίας tsimento ypourgeio in

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακή σύλληψη 49χρονου που πουλούσε ηρωίνη: Κατάπιε τα ναρκωτικά και κλώτσησε αστυνομικούς – Χειροπέδες και σε λιμενικό
Έκρυβε τα ναρκωτικά στη σέλα ή στη ρόδα της μηχανής του και την αποκαλούσε «μπλούζα» για να μην καρφωθεί - Καθημερινός πελάτης του ο λιμενικός
Περιπολικό