Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας για Κυψέλη: Έρευνα για αναζήτηση ευθυνών – Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στο σχολείο

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό τραυματισμού της μαθήτριας με μαχαίρι από συμμαθήτριά της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έρευνα για το αιματηρό περιστατικό του μαχαιρώματος μιας μαθήτριας από μια άλλη σε Γυμνάσιο της Κυψέλης διενεργεί το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί παραμένουν σε συνεχή επαφή με τους μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποιείται, προκαταρκτική εξέταση για περιστατικό τραυματισμού της μαθήτριας έτσι ώστε να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες και να διαπιστωθούν τυχόν παραλείψεις ή ευθύνες όλων των εμπλεκομένων.

«Σε ό,τι αφορά τη μαθήτρια που φέρεται να έχει τελέσει την αποδιδόμενη σε αυτή πράξη, το Υπουργείο Παιδείας δεν δύναται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο ή ενέργεια, πριν την κρίση των αρμόδιων δικαστικών αρχών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει: «Το Υπουργείο Παιδείας, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του, έχει λάβει και συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία παιδαγωγικά και υποστηρικτικά μέτρα, με στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των δύο σχολικών μονάδων. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί παραμένουν σε συνεχή επαφή με τους μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: «Τον ψάχναμε για να πάρει τον 6χρονο γιο του και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε» λέει ο φίλος του 36χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση σε πηγάδι
«Το πηγάδι είχε κάποια παλιά ξύλα, πάτησε πάνω τους και αυτά υποχώρησαν» λέει στο newsit.gr ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον 36χρονο
Ο 36χρονος που έπεσε σε πηγάδι στο Ηράκλειο
Σε απόγνωση οι ψαράδες: Διαμαρτυρίες σε Κερατσίνι και Θεσσαλονίκη – «Δεν βγάζουμε ούτε το πετρέλαιο»
Οι ψαράδες μέσα από τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτύρονται για το εκρηκτικό κόστος των καυσίμων και τα συσσωρευμένα προβλήματα που απειλούν την επιβίωσή τους, καθώς βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής
Διαμαρτυρία ψαράδων