Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός: Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες την Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βροχή ή χιονόνερο περιμένουμε την Τρίτη στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά της ανατολικής και βόρειας χώρας. Σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις της κεντρικής-ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ήλιο.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχή ή χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχή ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Βελτίωση στις Κυκλάδες τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία βόρειοι βορειανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά των βορειότερων νησιών. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία βόρειοι βορειανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς κελσίου.

Τετάρτη 27-01-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις που μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν στα βόρεια σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός όμως θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
 
Πέμπτη 28-01-2016 και Παρασκευή 29-01-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
 
Σάββατο 30-01-2016 και Κυριακή 31-01-2016
καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ που από την Κυριακή θα εξασθενήσουν.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση το Σάββατο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε