Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλώνας Ζορμπάς: “Ράμπο” δάσκαλος οδήγησης έβγαλε μαθητή στην Μεσογείων! [pics]

Κυκλώνας Ζορμπάς: “Ράμπο” δάσκαλος οδήγησης έβγαλε μαθητή στην Μεσογείων! [pics]

Ο κυκλώνας Ζορμπάς “μαστιγώνει” την Αττική, ωστόσο κάποια πράγματα… πρέπει να γίνουν. Ένα από αυτά είναι η εκμάθηση οδήγησης!

Στην Αττική έχει φτάσει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.09.2018, ο κυκλώνας Ζορμπάς με την κακοκαιρία να είναι σφοδρή!

Βροχές και καταιγίδες πλήττουν πολλές περιοχές της Αθήνας, τόσο στα νότια, όσο και στα βόρεια προάστια.

Κι αν για κάποιους είναι οι ιδανικές καιρικές συνθήκες για… σπίτι και τσάι, για κάποιους άλλους είναι ιδανικές για οδήγηση!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του newsit.gr, ένας δάσκαλος οδήγησης δεν… μάσησε πουθενά και βγήκε στην Μεσογείων με έναν εκπαιδευόμενο οδηγό ενώ ο κυκλώνας Ζορμπάς “έδινε” δυνατή βροχή!

Είναι δεδομένο πως αν αυτός ο εκπαιδευόμενος συνηθίσει την οδήγηση με… αυτές τις καιρικές συνθήκες, δεν θα έχει στο μέλλον κανένα απολύτως πρόβλημα όπου κι αν βρεθεί!

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr

Ο κυκλώνας Ζορμπάς επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.09.2018 και την Αττική εκτός από πολλές περιοχές της επαρχίας.

Η βροχή που πέφτει θυμίζει… βαρυχειμωνιά με πολλές περιοχές να έχουν «πνιγεί»! Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με τα περισσότερα προβλήματα να έχουν παρατηρηθεί τόσο στα νότια, όπως στην Ηλιούπολη και την Γλυφάδα, όσο και στα βόρεια προάστια.

Δείτε πώς… επιδρά ο κυκλώνας Ζορμπάς σε βόρεια προάστια. Αγία Παρασκευή, Χολαργός και Μαρούσι «χορεύουν» στον ρυθμό της κακοκαιρίας!

Φυσικά προβλήματα υπάρχουν και στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε τις εικόνες που «δίνει» κυκλώνας Ζορμπάς στο κέντρο της πρωτεύουσας

κυκλώνας Ζορμπάς κυκλώνας Ζορμπάς κυκλώνας Ζορμπάς

Ο κυκλώνας Ζορμπάς φέρνει τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Ο μεσογειακός κυκλώνας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για πάρα πολλές ώρες. Σε ανατολική Αττική και βόρεια προάστια τα περισσότερα προβλήματα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά

Ο Κωνσταντίνος Μανιάτης, πρόεδρος τεχνικού ομίλου ΔΕΗ, μίλησε στο newsit για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αττική που προκαλεί ο κυκλώνας Ζορμπάς και τόνισε πως οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κυρίως στα βόρεια προάστια και στην ανατολική Αττική.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις