Κόσμος

13χρονη είδε τον πατέρα της να πνίγεται ενώ προσπαθούσε να σώσει τα σκυλιά τους

Τον είδε να χάνεται στην φουρτουνιασμένη θάλασσα την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα δυο σκυλιά της οικογένειας. Βούτηξε κι εκείνη να τον σώσει αλλά ήταν αργά.

To τραγικό περιστατικό έγινε στο Μπράϊτον της Αγγλίας. Ο Κέβιν Ρέϊνολντς και η 13χρονη κόρη του είχαν πάει βόλτα τα δυο σκυλιά τους κοντά στο λιμάνι.

Τα δυο σκυλιά βούτηξαν στα αγριεμένα κύματα και τότε ο 52χρονος χωρίς δισταγμό έπεσε στη θάλασσα για να τα βοηθήσει.

‘Ομως στην προσπάθειά του χτύπησε το κεφάλι του στην αποβάθρα. Τότε η κόρη του αλλά και όσοι βρίσκονταν στην περιοχή έπεσαν κι εκέινοι στο νερό για να τον σώσουν. Ηταν όμως αργά.

Μέλη της ακτοφυλακής έωσαν το κορίτσι και κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα να εντοπίσουν το νεκρό πατέρα της.

Μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Σάσεξ αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Το κορίτσι είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ από τα δυο σκυλάκια βρέθηκε ζωντανό μόνο το ένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γκίντεον Σάαρ καλεί τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ για να γλυτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
Σύμφωνα με τον «νόμο της επιστροφής» του 1950, κάθε Εβραίος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.
Ισραήλ