Κόσμος

15χρονος αυτοκτόνησε με το όπλο που του έκαναν δώρο

Ο Τσάρλι Μπουθ 15 χρονών δέχθηκε δώρο για τα γενέθλιά του ένα όπλο. Λίγες μέρες αργότερα το χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει.

Ο μαθητής φοβήθηκε ότι θα έχει μπλεξίματα με την αστυνομία επειδή έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μία κοπέλα.
Λίγο καιρό πριν είχε τιμηθεί, για τις μαθητικές του επιδόσεις με 10.000 βρετανικές λίρες και με επίσκεψη στο σπίτι του Τσαρλς Ντίκενς.

Ο Τσάρλι βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του, στις 8 Μαρτίου. Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSIT.COM.CY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εύθραυστη η εκεχειρία Ιράν και Ισραήλ: Ο Τραμπ επιμένει πως κατέστρεψε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις – Νέες απειλές Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έβαλε και πάλι στο στόχαστρο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Για fake news κατηγόρησε ο Αμερικανός πρόεδρος CNN και New York Times
Ντόναλντ Τραμπ 3