Κόσμος

25η Μαρτίου: Ιστορική φωτογραφία με τον πρίγκιπα Φίλιππο ντυμένο τσολιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ και δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος είχε φωτογραφηθεί ντυμένος τσολιάς το 1930 σε ηλικία 9 ετών.

Την ιστορική φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα ανάρτησε στο twitter ο ιστορικός Όσκαρ Αάνμοεν , που είναι ειδικός στην ιστορία των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1921 και είχε τον τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας» και αποτελεί το μακροβιότερο αρσενικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάρτι στα social media για τη φυγάδευση του Ντόναλντ Τραμπ από την Τουρκία - Το καρότσι του catering και το Food Truck One
Χρήστες δημιούργησαν με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης εικόνες στις οποίες ο Τραμπ εμφανίζεται κρυμμένος σε καρότσια τροφοδοσίας, ακόμα και σε καλάθια με άπλυτα
Ντόναλντ Τραμπ