Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ο Τζίμι Σάβιλ παρενοχλεί σεξουαλικά 18χρονη on camera!

Φωτό - BBC
Φωτό - BBC

Η υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ, που φέρεται να είχε κακοποιήσει περισσότερα από 1.000 παιδιά, έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Μία γυναίκα αντικρούει τους ισχυρισμούς πως τα αφεντικά του στο βρετανικό BBC δεν γνώριζαν για τη “δράση” του. Ένα σοκαριστικό βίντεο φαίνεται πως επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της.

Η Sylvia Edwards ήταν μόλις 18 ετών όταν εμφανίστηκε δίπλα στον πασίγνωστο παρουσιαστή του BBC, Τζίμι Σάβιλ, στην εκπομπή Top of the Pops, το 1976. Το υλικό που έρχεται στην επιφάνεια δείχνει την απεγνωσμένη προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του παιδόφιλου παρουσιαστή, που πέθανε το 2011, την ώρα που ο ίδιος παρουσιάζει ένα θέμα στην εκπομπή του!

Η κυρία Edwards, που σήμερα είναι 58 ετών, είναι εμφανώς εκνευρισμένη από το πόρισμα ανώτατου δικαστηρίου, σύμφωνα με το οποίο το BBC δεν φέρει καμία ευθύνη που δεν κατάφερε να αποκαλύψει τις χιλιάδες περιπτώσεις κακοποίησης από τον Τζίμι Σάβιλ.

Προσθέτει ακόμη πως οποιοσδήποτε είχε βρεθεί στο πλατό εκείνη την ημέρα, ή είχε δει την εκπομπή, θα μπορούσε να είχε καταλάβει για τι ήταν ικανός ο παρουσιαστής.

Η ίδια δήλωσε στην βρετανική Sun: “Φυσικά και ήξερε το BBC τι έκανε ο Σάβιλ. Στην περίπτωσή μου υπάρχει ακόμη και σε βίντεο για όνομα του Θεού”! Πρόσθεσε ακόμη πως ένιωσε απογοητευμένη από την αναφορά του δικαστηρίου.

Δείτε το βίντεο

Η απίστευτη ατάκα του…

Το σοκαριστικό οπτικοακουστικό υλικό της επίθεσης εναντίον της μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 1976. Η ίδια ήταν μία από τις κοπέλες που είχαν μαζευτεί γύρω από τον διάσημο DJ την ώρα που ανακοίνωνε το κορυφαίο τραγούδι της εβδομάδας.

Ο Σάβιλ, ο οποίος δεν οδηγήθηκε ποτέ ενώπιον της Δικαιοσύνης μέχρι το θάνατό του, λέει στους τηλεθεατές: “Κάποιος θα μπορούσε να το συνηθίσει αυτό την ώρα που συμβαίνει”!

Η Sylvia Edwards, 40 ολόκληρα χρόνια μετά το περιστατικό, τονίζει πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να γίνει ενδελεχής έρευνα γύρω από τον “σκοτεινό” παρουσιαστή, αλλά και την εμπλοκή του BBC, για το οποίο η ίδια αποκλείει να μην γνώριζε τι συνέβαινε.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Η έκθεση που είχε δώσει στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία για τα έργα και τις ημέρες του Τζίμι Σάβιλ ήταν το λιγότερο σοκαριστική. 34 βιασμοί, 214 επιβεβαιωμένες σεξουαλικές επιθέσεις…

Τα θύματά του ήταν από 8 έως 47 ετών. Πολλές από τις επιθέσεις του, τις είχε διαπράξει σε ψυχιατρική κλινική ή σε νοσηλευτικά ιδρύματα και φυλακές όπου προσέφερε εθελοντικά υπηρεσίες. Ήταν ένας από τους τρόπους για να βρίσκει τα θύματά του. Γίνεται ακόμη πιο αρρωστημένο αν σκεφτεί κανείς ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ τον είχε χρίσει ιππότη για τη φιλανθρωπική του δράση.

Φυσικά, πεδίο δράσης του ήταν και οι εγκαταστάσεις του BBC, όπου εργαζόταν από το 1965. Μια επίθεση είχε καταγραφεί το 2006, στα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής Top of the Pops. Η πρώτη επίθεση φέρεται να έγινε, σύμφωνα με την αστυνομία, το 1955 στο Μάντσεστερ και η τελευταία έγινε το 2009, όταν ο Σάβιλ ήταν 82 ετών!

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε