Κόσμος

Απίστευτη εικόνα: Έσπρωξαν βαγόνι του μετρό για να σώσουν επιβάτη

Η συγκλονιστική εικόνα έρχεται από την Αυστραλία. Οι επιβάτες του μετρό βγήκαν από το βαγόνι και το έσπρωξαν για να σώσουν έναν άνδρα που είχε παγιδευτεί ανάμεσα στο συρμό και την αποβάθρα.

Συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο σταθμό Στίρλινγκ του μετρό στο Περθ.

Καθώς έβγαινε από το βαγόνι, ένας άνδρας δεν πρόσεξε το κενό και το πόδι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο συρμό και την αποβάθρα.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και όλοι οι επιβάτες βγήκαν από το συρμό, έσπρωξαν το βαγόνι και έτσι ο άτυχος άνδρας κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

ΠΗΓΗ: couriermail.com.au

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Στούκαρε” τη BMW στο μετρό! Πανικός από το τροχαίο στο κέντρο

Έσπρωξε το καρότσι με το μωρό στην αποβάθρα κι έφυγε με το μετρό!

Μουντιάλ 2014: Τρελοί πανηγυρισμοί Βραζιλιάνων στο μετρό για την πρόκριση στους “8” (video)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1