Κόσμος

Αποκεφαλίζουν χριστιανούς ιερείς οι φανατικοί στη Συρία τραβώντας και βίντεο!

Ένα βίντεο που σοκάρει κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει φανατικούς που μάχονται εναντίον του καθεστώτος Άσαντ να αποκεφαλίζουν δύο χριστιανούς ιερείς στη πόλη Χομς.

Στο φρικιαστικό βίντεο εμφανίζονται μέλη της τρομοκρατικής ομάδας al-Nusra Front, να αποκεφαλίζουν τους ιερείς μ΄ ένα πλήθος φανατικών να κραυγάζουν “ο Αλάχ είναι μεγάλος”!

Δείτε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1