Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αθώο το μωρό που κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου

Αθώο το μωρό που κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου

Η είδηση είχε προκαλέσει σάλο στο Πακιστάν. Ένα μωρό 9 μηνών είχε κατηγορηθεί για το φόνο αστυνομικού κατα τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία!

Πιο συγκεκριμένα ο μόλις 9 μηνών Μούσα Χαν είχε κατηγορηθεί μαζί με συγγενείς του οτι αποπειράθηκαν να σκοτώσουν έναν αστυνομικό κατα τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία και εργαζόμενους μιας εταιρείας αερίου που προσπαθούσαν να εισπράξουν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Η αστυνομία είχε παραπέμψει στη δικαιοσύνη ολόκληρη την οικογένεια.

Σήμερα, Πακιστανός δικαστής απέρριψε τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του μικρού. Η υπόθεση είναι ενδεικτική για τις δυσλειτουργίες του συστήματος απονομής δικαιοσύνης του Πακιστάν.
Το μωρό εμφανίσθηκε σε δικαστήριο της Λαχόρης καθισμένο στην αγκαλιά του παππού του και πίνοντας γάλα από μπιμπερό.

“Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται”, δήλωσε προς το Ρόιτερς ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ.

Ο παππούς του μωρού, ο Μουχάμαντ Γιασίν, και οι τρεις γιοι του εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν κατηγορίες.
Φωτογραφίες απο προηγούμενη ακροαματική συνεδρίασης και οι οποίες εικόνιζαν τον Μούσα να κλαίει την ώρα που του έπαιρναν δακτυλικά αποτυπώματα, είχαν προκαλέσει σάλο στη χώρα με επαρχιακούς αξιωματούχους να ζητούν τη διενέργεια έρευνας.

Διαβάστε

Αίσχος! Μπέιμπι σίτερ κλείδωσε και εγκατέλειψε βρέφος στο σπίτι

Αθώος ο “φονιάς με την πιπίλα”

Δε θα πιστεύετε την αντίδραση του στο φτέρνισμα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε