Σάββατο, 18 Μαΐ
22oC Αθήνα

Διώχνουν τους συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης από τα κέντρα υποστήριξης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η μαλαισιανή εταιρεία κάλεσε τους συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης MH370, να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να περιμένουν νέα της έρευνας, ενώ ταυτόχρονα εξέδωσαν και αναφορά σχετικά με την εξέλιξή της. 

Από τις 8 Μαρτίου, όταν και το μοιραίο boeing εξαφαίστηκε από τα ραντάρ, η αεροπορική εταιρεία φιλοξενούσε τους συγγενείς των επιβατών σε ξενοδοχεία, όπου και ανημερώνονταν για την πρόοδο των ερευνών. Όπως ανακοινώθηκε, όμως, σήμερα η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει αυτά τα κέντρα υποστήριξης στις 7 Μαϊου και πως οι συγγενείς των επιβατών θα λαμβάνουν ενημερώσεις “από την άνεση του σπιτιού της”.

“Η Μalaysia Airlines γνωρίζει και συμπάσχει στη διαρκή αγωνία που νιώθουν οι συγγενείς για τους αγαπημένους τους”

Η εταιρεία, επίσης, ανακοίνωσε πως θα εγκαταστήσει κέντρα υποστήριξης στην Κουάλα Λουμπούρ και το Πεκίνο και πως θα έχει συνεχή επαφή με τις οικογένειες των επιβατών μέσω τηλεφωνημάτων και συναντήσεων.

Υπενθυμίζουμε, πως έχει ήδη αποφασιστεί να ανασταλλούν οι έρευνες από αέρος, αλλά και με πλοία και πλέον θα διεξαχθούν υποθαλάσσιες έρευνες, καθώς, σχεδόν δύο μήνες μετά την εξαφάνιση του boeing, είναι πολύ πιθανό να εντοπιστούν υλικά του αεροπλάνου στο βυθό της θάλασσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμένο boeing: Έρευνα… υποβρυχίως – Τέλος οι ναυτικές κι αεροπορικές έρευνες

Υποστήριξη Ομπάμα στη Μαλαισία που επικρίνεται για το χαμένο boeing

Στη Μαλαισία ο Ομπάμα

Συντρίμμια οι ελπίδες για το Boeing 777 της Malaysia Airlines

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε